Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Jeg vil se hva du har under»

LONDON(Dagbladet): Den unge Monica Lewinsky gikk inn på presidentens kontor. Hun hadde med seg noen papirer han skulle signere. Bill Clinton sa han likte hennes grønne skjørt. Og så: -Jeg ønsker å se hva som er under. Det fikk han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik begynte forholdet mellom verdens mektigste mann og den unge ansatte.

Vraket

Monica Lewinsky ble vraket av president Clinton etter at hun var lurt i fella av venninna Linda Tripp. Og selv om hun fortsatt elsket Bill Clinton, så falt hans bruk av ord henne svært tungt for brystet.

- Jeg er ikke forbannet for at han benektet vårt forhold, men måten han brukte meg når han kom inn på vårt seksuelle forhold gjorde meg forbanna. Da han benektet forholdet, sa han at han aldri hadde hatt et seksuelt forhold til Monica Lewinsky. Da han omsider valgte å fortelle sannheten, sa han at han aldri hadde hatt et seksuelt forhold til «den kvinnen». Han hadde glemt navnet mitt, krypdyret, sier Monica Lewinsky til The Sunday Mirror.

Følelsene er der ennå, selv om hun innrømmer at hun nå er forferdelig sinna på ham.

- Jeg var forelsket i ham, men akkurat nå er jeg bare sinna på ham, sier hun.

Filmstjerne

Monica Lewinsky sier at hun ønsker å bli en kjent TV- eller film-stjerne. Hun ønsker å bli noe mer enn kvinnen som var presidentens elskerinne i 18 måneder.

- Jeg fortjener bedre enn å bli husket som unge Monica som var Bill Clintons elskerinne, og nesten kostet ham jobben, sier hun til The Sunday Mirror.

Monica Lewinsky forteller også om sitt hat mot Linda Tripp, som hun langt på vei mener har ødelagt livet sitt. Det var under en lunch med Tripp hun overraskende fikk vite at hun var avslørt og tatt med til avhør.

- Jeg fikk sjokk, og ba om å få ringe til min mor. Da bøyde en Secret Service-agent seg over mot meg og sa: Du har hatt sex med Amerikas president, og nå ønsker du å ringe din mor!

LØFTET PÅ SKJØRTET: Da Monica kom inn til Bill ville han gjerne vite hva hun hadde under skjørtet. Slik startet forholdet mellom dem.