- Jeg vil selge bilder og video av Mette-Marit

LILLESTRØM (Dagbladet): Dagbladet kjenner til at både Mette-Marit og Slottet frykter at bilder og filmer vil bli publisert. - Det har de ingen grunn til. Jeg er villig til å selge det jeg har, men bare for at materialet skal bli ødelagt. Jeg vil ikke ødelegge for Mette-Marit, sier 42-åringen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I to år var han kjæreste med Mette-Marit. Den 42 år gamle mannen fra Lillestrøm har private bilder og video av Norges kronprinsesse, som selv skal ha forsøkt å få tak i materialet. Nå snakker han ut for første gang.

Han snakker nå ut om forholdet til Mette-Marit og de sterke ryktene som har versert rundt hans person.

- Jeg var kjæreste med Mette-Marit i to år. Jeg har i dag bilder og filmer av Mette-Marit. Disse er av privat karakter og befinner seg på et sikkert sted, sier 42-åringen.

Dagbladet møter mannen på advokat Gunhild Lærums kontor på Lillestrøm. Mannen sitter rolig og behersket og forteller sin historie. Han nipper til vannet som blir servert. Tidligere har han avslått alle forespørsler om å fortelle sin historie.

- Ei flott jente

42-åringen ønsker nå å få slutt på alle rykter og spekulasjoner rundt sin person og forholdet til kronprinsesse Mette-Marit.

- Mette-Marit er ei flott jente som kunne fått hvem hun ville. Hun er ærlig, oppriktig og har utstråling. Jeg har bare gode ting å si om henne. Hun er ei jente som egner seg godt som kronprinsesse og jeg ønsker henne lykke til, sier 42-åringen. Han legger vekt på at hun er flink til å kommunisere med mennesker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer