Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg vil svømme i området igjen når sårene er leget

Cristina (38) ble angrepet av hai på Gran Canaria.

- VIL SVØMME IGJEN: Kvinnen som i går skal ha blitt bitt av en hai sørøst på Gran Canaria sier til Dagbladet at livet hennes aldri var i fare. 
- Jeg har svømt og dykket i dette området mange ganger før, og vil svømme der igjen så snart sårene mine er leget, sier hun. Foto: Privat
- VIL SVØMME IGJEN: Kvinnen som i går skal ha blitt bitt av en hai sørøst på Gran Canaria sier til Dagbladet at livet hennes aldri var i fare. - Jeg har svømt og dykket i dette området mange ganger før, og vil svømme der igjen så snart sårene mine er leget, sier hun. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 38 år gammel kvinne ble blitt av en hai mens hun svømte ved Risco Verde i Arinaga sørøst på Gran Canaria i går, skriver Canariajournalen i kveld.

Kvinnen, som kommer fra Madrid og heter Cristina Ojeda-Thies, har postet bilder av bitemerkene på sin private Twitter-konto.


- Livet mitt var ikke i fare, sier Ojeda-Thies til Dagbladet.

Hun skal ha vært 20 meter fra stranda da hun merket noe som bet tak i den venstre armen hennes, skriver avisene Canarias Ahora og Canarias en Hora.

Ojeda-Thies slo da til haien med den andre armen, og den slapp taket og forsvant i dypet.

Hun kom seg deretter opp på land, og oppsøkte et helsesenter der hun fikk behandling for skadene.

- Jeg har svømt og dykket i dette området mange ganger før, og vil svømme der igjen så snart sårene mine er leget, sier hun til Dagbladet.

Dette er første gang en person er bitt av hai på Kanariøyene under bading i havet, skriver Canariajournalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media