«Jeg vil vente på Kristin»

Kristin Kirkemo Haukeland er ikke en fri kvinne før i 2011. Utenfor murene venter en ektemann og sønnen (8). Soningen til tross: Ekteparet ønsker seg barn!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Den rettskraftige dommen forandrer ikke mye mellom oss to. Vi er forberedt på å gå gjennom dette sammen. Jeg vil vente på Kristin, sier Kristins ektemann, Per Haukeland, til Dagbladet.

I går slo Norges øverste rettsinstans fast at Kristin Kirkemo Haukeland er dømt til 16 års fengsel for medvirkning til drapene på Kristian Magnus (81) og Marie Orderud (84) og Anne Orderud Paust (47).

Vil ha barn

Kristin Kirkemo Haukeland lot seg i går intervjue av TV2.

- Jeg ønsker meg en liten en til, sier Haukeland til TV-kanalen.

Per Haukeland fulgte Høyesteretts avgjørelse på TV fra jobben. Han bekrefter overfor Dagbladet at paret har diskutert å få barn.

- Vi har diskutert det med å få barn, men da må ting ligge til rette for det. I og med at Kristin sitter inne, er nok det ikke aktuelt nå. Men en gang i framtida ønsker vi oss barn, sier Per Haukeland.

Han sier at ekteparet hadde et håp om oppheving av dommen før Høyesteretts avgjørelse.

- Jeg må la det synke inn litt. Vi hadde alltid et håp, men var forberedt på alle utganger. Vi har egentlig ikke snakket så veldig mye om framtida, alt har vært uvisst. Men nå vil vi snakke sammen på søndag, sier Haukeland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer