- Jeg ville aldri spist fitta hennes. Jeg har mer enn nok å spise hjemme

Skandale-ordføreren Rob Ford med sjokkerende uttalelser på pressekonferanse der han benektet nye anklager.

SJOKKERTE IGJEN: Toronto-ordfører Rob Ford kom nok en gang med oppsiktsvekkende uttalelser. Denne gangen måtte han kalle inn på ny pressekonferanse for å beklage ordbruken. Foto: Reuters/Mark Blinch/NTB Scanpix
SJOKKERTE IGJEN: Toronto-ordfører Rob Ford kom nok en gang med oppsiktsvekkende uttalelser. Denne gangen måtte han kalle inn på ny pressekonferanse for å beklage ordbruken. Foto: Reuters/Mark Blinch/NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den hardt pressede Toronto-ordføreren Rob Ford (44) kom med de ufiltrerte uttalelsene under en pressekonferanse der han kunngjorde at han vil saksøke tre tidligere ansatte, melder kanadiske National Post.

Saksøker eks-ansatte Han mener de tre skal ha kommet med usanne påstander mot ham, blant annet om bruk av prostituerte og upassende språkbruk mot kvinnelige ansatte.

- Jeg har ikke noe valg. Jeg er den siste til å saksøke, men jeg har fått nok. Det sårer min kone når de kaller en venn av meg prostituert. Alana er ikke en prostituert, og jeg blir dårlig av å høre dette, sa Ford.

- Jeg advarer dere. Vær forsiktig med hva dere skriver, sa han til journalistene.

I tillegg til tidligere pressesekretær George Christopolous, tidligere assistent Isaac Ransom og tidligere stabsjef Mark Towhey, kunngjorde Ford at han vil ta rettslige skritt mot en kelner som påsto at han hadde brukt kokain på en restaurant i Toronto. Han kaller påstandene løgn.

- Mer enn nok hjemme Så kom han med kommentarene som sjokkerte pressekorpset.

- En siste ting. Olivia Gondek sa at jeg ville spise fitta hennes. Jeg har aldri i mitt liv sagt det til henne. Jeg ville aldri spist fitta hennes. Jeg er lykkelig gift og har mer enn nok å spise hjemme.

Få timer seinere måtte Ford kalle inn til ny pressekonferanse, der han måtte beklage ordbruken - med kona Renata ved sin side, melder Toronto Sun.

- Jeg har vært under enormt press de siste seks månedene. Jeg har stort sett skyld i dette selv. Jeg har beklaget og prøvd å gå framover. Dette har vist seg å være nesten umulig, sa Ford.

- Avsløringene om kokain, eskortepiker og prostitusjon fikk meg til å gå over grensa. Jeg brukte et utilgivelig språk da jeg svarte på beskyldningene.

Ford Opplyste videre at han får hjelp fra helsevesnet med å takle situasjonen.

«THE GOOD WIFE»: Toronto-ordfører Rob Ford stilte opp på en pressekonferanse med kona Renata ved sin side etter uttalelsene han hadde kommet med tidligere på dagen. Foto:Reuters/Mark Blinch/NTB Scanpix
«THE GOOD WIFE»: Toronto-ordfører Rob Ford stilte opp på en pressekonferanse med kona Renata ved sin side etter uttalelsene han hadde kommet med tidligere på dagen. Foto:Reuters/Mark Blinch/NTB Scanpix Vis mer