- Jeg visste at noe var galt

Søsteren til gutten som skal ha blitt misbrukt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storesøsteren til den nå 15 år gamle gutten som skal ha blitt misbrukt av Michael Jackson, har vitnet i retten om det hun opplevde i perioden da familien bodde på Neverland sammen med Jackson.

Den nå 18 år gamle jenta fortalte om flere episoder som styrket saken mot popkongen. Blant annet så hun brødrene og en tredje gutt drikke det hun trodde var alkohol sammen med 46 år gamle Jackson. Det skjedde i rommet ved siden av vinkjelleren, et rom det bare var mulig å komme til via en hemmelig trapp skjult bak en jukeboks, skriver CNN.

Laget Jesus-drikk

Vitnet fortalte at hun selv ble budt på noe å drikke, men at hun syntes det smakte rart. Hun var ikke sikker på om det var alkohol, fordi hun knapt har drukket alkohol, men syntes det smakte rart og drakk ikke opp.

Aktoratet hevder at Jackson har fylt tomme brusbokser med det han kalte «Jesus-juice» og servert guttene.

Dagen før tv-dokumentaren «Living with Michael Jackson» ble sendt i USA, ble jenta fløyet til Florida sammen med brødrene og moren i privatflyet til en av Jacksons venner. Turen ble arrangert i siste øyeblikk.

Flere ganger i løpet av dagen så 18-åringen at broren ble tatt til side og inn på et rom i Jacksons suite.

- Han trakk ham til side og inn på rommet sitt, sier jenta. Hun tror at broren og Jacko var alene på rommet mellom 15 og 30 minutter av gangen.

Ga klokke til halv million

Samme kveld ble dokumentaren sendt. Søsteren mener at Jackson var oppskaket og oppmuntret familien til ikke å se filmen. I filmen vises det bilder av Jackson hånd i hånd med jentas småbrødre, og han forsvarer at han har barn hos seg i senga når han sover.

På flyet hjem drakk gutten som nå har anklaget Beat it-stjernen for misbruk, Cola av samme boks som Jackson, og superstjernen tok av seg klokka si og jakka si og ga til gutten. Klokka skal ha vært verd rundt en halv million kroner.

18-åringen sier at broren i denne perioden trakk seg unna henne og ikke ville snakke med henne.

- Jeg visste at noe var galt, sier hun.

Etter at dokumentaren ble sendt, fikk familien vite at det hadde kommet drapstrusler mot dem. De måtte bli på et hotell i flere dager og fikk vite at de skulle reise til Brasil

Jenta og foreldrene skal ha sovet i et gjestehus på Neverland i perioden da familien bodde der. Ifølge 18-åringen sov brødrene et annet sted, men hun sa ikke hvor. Derimot refererte hun en episode der lillebroren snakket om å sove i Jacksons seng. Både barnas far og Jackson selv skal ha vært til stede.

Jenta fortalte også at både hun selv, moren og brødrene hadde blitt alvorlig mishandlet av faren i mange år. På spørsmål om hvor mange ganger hun hadde sett faren slå moren, svarte hun:

- For mange til å telles.

Eget dokkerom

Juryen har sett videoopptak fra Jacksons store soverom der han skal ha misbrukt gutten. Opptaket viser at trebarnsfaren har en rekke bilder av barn i forskjellige aldre, blant annet bilde av Shirley Temple og av småbarn som kysser hverandre. Rommet er fullt av dokker, flere av dem i full størrelse. En av dokkene er i speideruniform. Jackson hadde også et eget rom fullt av dokker og et rom fullt av leker.

På veggen i et av rommene henger et bilde av Jesu\' siste måltid.