Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jeger med kattefobi

Navn: Nadia Hasnaoui Alder: 34 Yrke: Programleder

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nadia Hasnaoui jakter forsatt på det gode liv på TV2, og det er nok mange som misunner henne akkurat den jobben. Men ifølge sikre kilder innenfor kanalen, ikke Per Ståle Lønning, er hun ikke videre glad i å reise selv. Vel å merke uten mann og barn. Nadia liker seg best hjemme sammen med ektemannen, skuespiller Kim Haugen, og parets to barn, Adrian og Jesper.

Men hun har i et intervju med Dagbladet sagt at hun godt kunne tenke seg å flytte til utlandet i for eksempel tre måneder. Sammen med familien til en liten fransk landsby for å være der lenge nok til at den verste rastløsheten gir seg.

Om hun da tar med seg sin ikke-eksisterende lunte, sier hun ingenting om.

Mannen Kim har sagt at Nadia verken har kort eller lang lunte, men at hun er luntefri. Nadia ser ingen grunn til å tenne en lunte, det er bedre å eksplodere uten en masse forberedelser og så la det gå fort over.

Om hun har fått kurert sin kattefobi, vites ikke på nåværende tidspunkt, men at hun fortsatt blir godt likt i TV2, det bevitnes av program- og planleggingssjef i TV2, Trygve Rønningen: - Hun er et petimeter på vegne av egne programmer, hun liker å ha kontroll og være med på å styre alle detaljer, men hun gjør det på en måte som alle kan like. Og så blir det jo bra, sier han.

Nadia har en fortid som danser, og hun har også en fortid fra barne-TV-satsningen «Myggen». Etternavnet hennes stammer fra faren. Han kommer fra Marokko.

Hun har også gode minner fra bestefarfanget til den norske Nobelprisvinneren i økonomi, Ragnar Frisch. Det var ikke godteri datterdatteren hans ville ha, men likninger. Nadia har tilstått at hun som liten alltid fikk en liten likning av «grand-phre». Men at alle sammen nå er som blåst bort fordi hun ikke har ligget i matematisk treningsleir etter at hun tok grunnfag i matte.

Ifølge Nadias venner blir du ikke bedt inn på kaffe der i gården, men til spill. Dessverre lider ikke ektemannen Kim av samme spilledilla.

Og i en fjernsynstid preget av raiting og meninger midt i sentrum er det godt at noen tar seg bryet verdt å søke etter det gode liv. Det finnes der ute et sted, sjøl om Frp mener det bare eksisterer i Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media