Jeger savnet i Lierne

Jaktkompisene har ikke hørt noe siden 14.30.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ved 12.30-tiden tirsdag var det fortsatt ingen spor etter jegeren, som ble meldt savnet etter småviltjakt i Lierne mandag kveld..

Mannen i 40-årene skal være godt utstyrt. Han ble meldt savnet da han ikke kom tilbake til en hytte mandag kveld. Ved 12.30-tiden tirsdag var det fortsatt ikke gjort funn.

- Vi har fortsatt ikke funnet ham. Vi søker i området der han sa han skulle gå. Det er dårlig vær med snø og vind, og det er ikke mobildekning der, opplyser operasjonsleder Birger Sandvik i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Et redningshelikopter ble sendt ut tidligere tirsdag, uten å gjøre funn. Det vil bli gjort nytt forsøk senere tirsdag.

I tillegg til helikopteret, har vi egne mannskaper med hunder, mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret, og fra Norske Redningshunder, sier Sandvik.

Jaktkameratene meldte fra til politiet klokka 20.20 mandag  om at han ikke var kommet tilbake til hytta der de bor under jakta.

- De dro ut samtidig, men har gått hver for seg og samarbeidet over radiosamband. Kameratene hadde den siste kontakten med den savnede på sambandet klokka 14.30 i ettermiddag, sa operasjonsleder Monica Ravlo i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no mandag

Det var vært vått og vekslende vær i området, med noe snø, sludd og verstavind.