Jeger savnet i Lierne

Jaktkompisene har ikke hørt noe siden 14.30.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ved 12.30-tiden tirsdag var det fortsatt ingen spor etter jegeren, som ble meldt savnet etter småviltjakt i Lierne mandag kveld..

Mannen i 40-årene skal være godt utstyrt. Han ble meldt savnet da han ikke kom tilbake til en hytte mandag kveld. Ved 12.30-tiden tirsdag var det fortsatt ikke gjort funn.

- Vi har fortsatt ikke funnet ham. Vi søker i området der han sa han skulle gå. Det er dårlig vær med snø og vind, og det er ikke mobildekning der, opplyser operasjonsleder Birger Sandvik i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Et redningshelikopter ble sendt ut tidligere tirsdag, uten å gjøre funn. Det vil bli gjort nytt forsøk senere tirsdag.

I tillegg til helikopteret, har vi egne mannskaper med hunder, mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret, og fra Norske Redningshunder, sier Sandvik.

Jaktkameratene meldte fra til politiet klokka 20.20 mandag  om at han ikke var kommet tilbake til hytta der de bor under jakta.

- De dro ut samtidig, men har gått hver for seg og samarbeidet over radiosamband. Kameratene hadde den siste kontakten med den savnede på sambandet klokka 14.30 i ettermiddag, sa operasjonsleder Monica Ravlo i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no mandag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer