Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jeger siktet for uaktsomhet etter jaktulykke

Skjøt 50-årig fotograf i magen under elgjakt i Nore og Uvdal i Buskerud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Mannen som skjøt en 50-årig fotograf i magen under elgjakt i Nore og Uvdal i Buskerud, er siktet for uaktsom legemsbeskadigelse.


Et lokalt jaktlag søkte etter en skadeskutt elg i Nore og Uvdal kommune i Buskerud da ulykken skjedde. Fotografen var med for å filme eller ta bilder og ble truffet i magen av et rifleskudd.

Mannen ble fløyet til Ullevål universitetssykehus, hvor han fikk intensivbehandling.

Nå er mannen som skjøt, siktet for uaktsom legemsbeskadigelse.

- Han er siktet på grunnlag av de opplysningene vi har fått så langt i saken. Det går på vitneobservasjoner og på åstedsundersøkelsene som er foretatt. Etterforskningen avsluttes i form av åstedsrapporter, og vi venter på avhør av fornærmede, sier politiadvokat Wenche Sørensen i Nordre Buskerud politidistrikt til NRK.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling