- Jegeren er preget

Avhørt i kveld etter å ha truffet mann som satt på hyttedo.

ETTERFORSKER: En mann (70), som satt på do på en hytte, ble alvorlig skadd da han ble skutt av en jeger som skjøt gjennom veggen på Hvaler i Østfold.
Foto: Geir A. Carlsson / NTB scanpix
ETTERFORSKER: En mann (70), som satt på do på en hytte, ble alvorlig skadd da han ble skutt av en jeger som skjøt gjennom veggen på Hvaler i Østfold. Foto: Geir A. Carlsson / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den uvanlige jakthendelsen skjedde i Løkkevika på Vesterøy på Hvaler i Østfold i formiddag.

- Mannen hadde nettopp satt seg på toalettet da et skudd gikk gjennom veggen og traff ham i magen, sa politiets innsatsleder Anders Strømsæther til Fredriksstad Blad like etter hendelsen.

Avhørt Et jaktlag på flere personer var ute på elgjakt da skuddet falt. Det skal ha blitt avfyrt cirka hundre meter fra hytta.

Jegeren som skjøt ble raskt tatt hånd om av politiet. Han brukte en jaktrifle med kraftig ammunisjon og hadde bommet på en elg da han skjøt.

Politiet etterforsker nå saken og mistenker at jegeren ikke har vært påpasselig nok med hva som var i bakgrunnen før han avfyrte.

- Han ble avhørt nå i kveld som mistenkt. Politiet har avsluttet de tekniske undersøkelsene på stedet, men fortsetter etterforskningen med blant annet vitneavhør. Politiet har ikke konkludert i denne saken, sier operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt til Dagbladet.

- Preget Operasjonslederen ønsker ikke å gå i detaljer om hva jegeren har fortalt i avhør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer