Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jemma (18) falt om og døde etter sitt første kyss

Døde av sjelden hjertefeil. Daniel Ross kjempet desperat for å redde venninna si, men kunne ikke redde henne.

DØDE: Jemma Benjamin (venstre) var «kjernesunn» før hun plutselig falt om og døde. Her sammen med ei venninne. Foto: Facebook
DØDE: Jemma Benjamin (venstre) var «kjernesunn» før hun plutselig falt om og døde. Her sammen med ei venninne. Foto: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jemma Benjamin var ute med vennen sin Daniel Ross våren 2009. Hjemme i leiligheten til Daniles for å hente et kredittkort endte de to vennene med å kysse.

De gikk videre inn på kjøkkenet og ut i stua, der falt Jemma om på sofaen og døde foran Daniels øyne.

Døde av hjertefeil Daniel ringte umiddelbart moren til Jemma for å høre om hun hadde epilepsi, før han ringte nødnummeret og fikk instruksjoner om livreddende behandling. Jemmas liv sto imidlertid ikke til å redde, hun led av en sjelden hjertefeil som førte til plutselig hjertestans.

I høringen etter dødsfallet kom det fram at Daniel ikke kunna ha gjort noe for å redde Jemma og at hun var «kjernesunn».

- Vi hadde ikke noe seksuelt forhold, men vi traff hverandre et par ganger i uka. Vi sto og snakket i gangen i leiligheten min da vi endte opp med å kysse for første gang. Vi gikk inn i stua og Jemma satte seg på sofaen, der døde hun, forklarte Daniel, ifølge Telegraph.

Sporty jente Jemmas far forklarte under høringen at Jemma og Daniel bare var gode venner.

- Jemma var veldig sjenert og forsiktig. Hun var atletisk og drev med mye idrett, men var stresset foran eksamensperioden.

Charlotte Garwood, Jemmas mor, sa følgende:

- Hun var et eksempel på god helse det ene øyeblikket og revet bort fra meg i det neste. Jeg er ikke i stand til å sette ord på hvor mye jeg savner henne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling