BORTVIST: En kanadisk kvinne ved navn Jenna Vecchio slår nå tilbake mot treningssenteret i Ottawa sitt etter at hun ble bortvist på grunn av antrekket hun bar. Foto: Privat
BORTVIST: En kanadisk kvinne ved navn Jenna Vecchio slår nå tilbake mot treningssenteret i Ottawa sitt etter at hun ble bortvist på grunn av antrekket hun bar. Foto: PrivatVis mer

Jenna ble bortvist fra trenings­senteret fordi hun har for store pupper

Treningssenteret nekter å beklage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kanadisk kvinne ved navn Jenna Vecchio slår nå tilbake mot treningssenteret sitt i Ottawa etter at hun ble bortvist på grunn av antrekket hun bar.

Ifølge ansatte ved treningssenteret, skal antrekket hennes ha vært upassende. Det skriver hun selv i et innlegg på sin Facebook-side. Et innlegg som er delt mer enn 4500 ganger.

- Urettferdig Hun forklarer at toppen hun bruker ikke er mindre enn den andre kvinner ved treningssenteret bruker, men at fordi hun har en smal kroppsbygging, virker toppen mindre og «mer utfordrende».

Påstanden blir støttet opp om av bilder på treningssenterets hjemmesider, der flere kvinner bruker et så å si identisk antrekk.

Hun påpekte overfor de ansatte at ingen hun spurte hadde følt seg støtt av antrekket hennes, men de skal ha påpekt at «det ikke hadde noen betydning» og at hun «ikke kunne trene i en slik topp på grunn av størrelsen på puppene hennes».

- Det er urettferdig at jeg ikke kan bruke en tanktop mens andre kvinner kan! Betyr ulike figurer ulike regler?, spør hun.

Ingen unnskyldning Etter at hun delte innlegget, har en rekke nyhetskanaler plukket opp saken. Til Metro News forteller hun at hun ikke får gjort noe med kroppsfasongen sin.

- Jeg føler meg ydmyket og nedverdiget, sier hun.

I etterkant av at nyheten ble kjent, har treningssenteret Movati Athletic Ottawa kommet med en uttalelse, men ingen unnskyldning.

- Enkelte av våre medlemmer klagde på Vecchios antrekk, og sa at de ble ukomfortable. Da det i tillegg var i strid med vår kleskode, tok vårt personale kontakt med henne. Vi ønsket ikke å gjøre henne forlegen, men vi følte at vi måtte ta tak i saken, skriver de.