Jenny (12) ble truffet av flyvende død svane

Utrolig, men sant. Død svane dalte fra himmelen.

TRUFFET AV SVANE: Jenny Hegg (12) ble truffet av en død svane da hun var ute på skoletur. FOTO: JON ANDERS SKAU / Fædrelandsvennen.
TRUFFET AV SVANE: Jenny Hegg (12) ble truffet av en død svane da hun var ute på skoletur. FOTO: JON ANDERS SKAU / Fædrelandsvennen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jenny Hegg (12) opplevde det som ikke skal være mulig. Da hun mandag i denne uken var på en skoletur sammen med over 70 andre sjetteklassinger fra Dvergsnes skole på Randøyane utenfor Kristiansand skjedde det.

Og denne gang var det ikke en ond trollmanns makt, men snarere en «monstermast» som stod bak (eller foran) hendelsen. - Da vi skulle gå å legge oss på kvelden kom tre svaner flygende over hodene våre. Den ene kom for lavt og fløy rett inn i strømledningen. Det ble et voldsomt smell og masse gnister, forteller Jenny.

Hun ble litt redd og sammen med en kamerat begynte hun å løpe for ikke å bli truffet av svanen.

Begynte å blø - Jeg kikket opp i luften og kunne se at den kom seilende mot meg. Plutselig traff den meg i siden og jeg ble slått fremover og landet på knærne. Det gjorde veldig vondt i bena, jeg fikk noen skrubbsår og begynte å blø i armen, sier Jenny som ble ganske sjokkert over episoden.

Da svanen traff strømledningen slo den ut strømmen i alle brakkene hvor de andre ungdommene var i ferd med å legge seg for kvelden.

Luktet svidd - Det luktet skikkelig svidd i hele området. Svanen var død, men den hadde kramper. Det var ganske ekkelt at den traff meg. Jeg fikk litt sjokk og satt og skalv lenge etterpå, forteller Jenny til fvn.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer