Jens: - Lei meg for striden med Thorbjørn

Nå beklager Stoltenberg personstriden som herjet partiet i lang tid.

JENS BEKLAGER: Daværende statsminister Thorbjørn Jagland  (th) Jens Stoltenberg opplevde en lang og vond strid i partiet. Nå beklager Jens denne personstriden. Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX
JENS BEKLAGER: Daværende statsminister Thorbjørn Jagland (th) Jens Stoltenberg opplevde en lang og vond strid i partiet. Nå beklager Jens denne personstriden. Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er lei meg for den striden, og det hadde vært veldig bra, for Thorbjørn og meg, men også for partiet, om vi hadde greid å unngå den. For jeg opplever egentlig ikke at Thorbjørn og jeg var så uenige. Men etter hvert ble det en vanskelig situasjon, sier Jens Stoltenberg til Dagbladet. I dag overlater han klubba i Ap til Jonas Gahr Støre.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer