Jens (24) savnet på Sunnmøre siden lørdag

Resultatløs leting etter svensk mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

(Dagbladet.no): Den 24 år gamle svenske statsborgeren Jens Gustav Kristoffer Hellström har siden lørdag vært savnet i Fosnavåg på Sunnmøre. Letingen har så langt ikke gitt resultater, og politi, redningsskøyte og frivillige mannskap søker fortsatt etter savnede.

Hellström ble sist sett i Fosnavåg sentrum ved 2-tiden natt til lørdag, og politiet etterlyser nå mannen med navn og bilde i håp om å få tips i saken.

- Mannen er svensk statsborger og er ansatt ved en lokal fiskeforedlingsbedrift. Saknede var kledd i grå hettegenser og dongeribukse, skriver politiet i en pressemelding.

Ifølge Sunnmørsposten er han sist observert nær et utested i Fosnavåg. Mannen ble meldt savnet av arbeidskolleger.

Politiet og frivillige mannskaper fra Røde Kors har søkt etter mannen siden kl. 21 lørdag kveld. Det er gjort søk med hundeekvipasjer fra Norske redningshunder, og helikopter, redningsskøyte og mannskaper fra Sivilforsvaret bidrar også i letingen.

Politiet på Sunnmøre ber personer som har sett savnede etter kl 00.30 natt til lørdag 02.05.09 tar kontakt med dem på tlf. 70 11 87 00.


 

 

SAVNET: 24 år gamle Jens Hellström er fremdeles ikke funnet, etter at han ble meldt savnet lørdag. Foto: POLITIET
SAVNET: 24 år gamle Jens Hellström er fremdeles ikke funnet, etter at han ble meldt savnet lørdag. Foto: POLITIET Vis mer