Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jens bekrefter åpenbare lederegenskaper

Gro Harlem Brundtland er imponert.

GODE VENNER: Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland og statsminister Jens Stoltenberg på feiringen av Arbeiderpartiets landsmøte i Oslo i vår. 
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
GODE VENNER: Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland og statsminister Jens Stoltenberg på feiringen av Arbeiderpartiets landsmøte i Oslo i vår. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Tidligere statsminister og Ap-leder Gro Harlem Brundtland mener at Jens Stoltenberg personlig har gjort en kjempejobb, og at han har bekreftet sine lederegenskaper.

Brundtland er i utlandet, men sier via sin rådgiver Jon Mørland at det er en stor inspirasjon å oppleve at Stoltenberg og Arbeiderpartiet står så sterkt i velgernes øyne etter fire år med rødgrønn regjering.

- Jeg gjenopplever derfor valgseieren i 1993, etter mange år med regjeringsansvar, der Arbeiderpartiets rolle som tyngdepunkt i norsk politikk ble så tydelig manifestert, sier Gro Harlem Brundtland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media