- Jens er desperat

Erna Solberg og Siv Jensen går i strupen på Jens Stoltenberg etter statsministerens Dagblad-intervju.

SLÅR TILBAKE: Høyreleder Erna Solberg (t.h.) mener den rødgrønne regjeringa er i panikkfasen. Både hun og Frp-leder Siv Jensen går hardt ut imot statsministerens beskrivelse av et Norge med blått styre. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
SLÅR TILBAKE: Høyreleder Erna Solberg (t.h.) mener den rødgrønne regjeringa er i panikkfasen. Både hun og Frp-leder Siv Jensen går hardt ut imot statsministerens beskrivelse av et Norge med blått styre. Foto: JACQUES HVISTENDAHLVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg registrerer at de rødgrønne er i panikkfasen. Det er symptomatisk at de bruker så mye tid på svartmale.

- Jeg tror folk heller vil høre hva det er de rødgrønne skal få til på 12 år som de ikke har klart på åtte år, sier høyreleder Erna Solberg.

I Dagbladet i går advarte statsminister Jens Stoltenberg mot Høyre og Frp Han frykter tøffere hverdag for dem med kroniske sykdommer, karakterer i barneskolen, uansvarlig pengebruk, industridød, arbeidsledighet og mindre penger til offentlig sykehus og skole på grunn av skattelettelser til de rike.

Blir provosert

-  Ingen av delene stemmer, slår Solberg fast.

-  Jeg blir provosert når han sier at hverdagen blir verre for de kronisk syke. Under de rødgrønne har det vært nedgang i antall personer som får behandling. Vi har jobbet i flere år med å bedre rehabiliteringen, noe som er kjempeviktig for denne gruppa.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.