- Jens får svekket tillit ved å gjøre forskjell

Trine Skei Grande (V) mener statsministerens forskjellsbehandling av Støre-saken vil svekke folks tillit til regjeringen.

GJØR FORSKJELL:  Venstres leder Trine Skei Grande mener Statsministeren gjør forskjell på folk. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
GJØR FORSKJELL: Venstres leder Trine Skei Grande mener Statsministeren gjør forskjell på folk. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere har tatt til ordet for at statsminister Jens Stoltenberg forskjellsbehandler Johans Garh Støre og Audun Lysbakken, som begge har fått spørsmål reist rundt sin habilitet.

Etter Stortingets spørretime i dag, lurte også mange i opposisjonen på hvorfor Støre blir fredet av statsministeren i mediene.

- Svekket tillit Venstre-leder Trine Skei Grande tror statsministerens forskjellsbehandling vil svekke velgernes tillit til dagens regjering.

- Denne forskjellsbehandlingen vi ser nå kan svekke tilliten til regjeringen, og til hele det politiske systemet, sier Grande til Dagbladet. 

Grande synes det er tydelig at Jens Stoltenberg nå viser at utenriksminister Jonas Gahr Støre er viktigere for ham enn Audun Lysbakken var.

- Det er ikke mange andre statsråder som er ute og kjører, som blir skjermet på den måten statsministeren nå skjermer Støre, sier Grande.

- Underlig valg Tirsdag ble det klart at Støre-saken skal opp som en egen sak i kontroll- og konstitusjonskomiteen, og det etter regjeringens eget ønske. Det er et valg Trine Skei Grande stusser på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer