<strong>LADER OPP:</strong>Jens Stoltenberg skriver om sine egne forberedelser til kveldens partilederdebatt på sosiale medier. Her fra kontoret hans i Statsministerboligen i Riddervoldsgate. Foto: Statsministerens kontor.
LADER OPP:Jens Stoltenberg skriver om sine egne forberedelser til kveldens partilederdebatt på sosiale medier. Her fra kontoret hans i Statsministerboligen i Riddervoldsgate. Foto: Statsministerens kontor. Vis mer

Jens og Siv lader opp med sosiale medier

I kveld går valgets første partilederdebatt av stabelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ikke bare lader de opp til valgets første partilederdebatten opp, partilederne forteller gladelig om sine forberedelser i sosiale medier.

Det er mulig noen av dem gruer seg litt, eller som Kristin Halvorsen, gleder seg til å komme i gang. Hvordan man lykkes som leder i de virkelig store tv-debattene kan ha mye å si for partiets valgresultat 12. september.

Forbereder seg
På sin facebook-side skriver Jens Stoltenberg om sine aktiviteter i timene før kveldens store debatt:

- Forbereder meg til valgkampens første partilederdebatt. Valg og valgkamp er viktig, men det viktigste er å delta i fellesskapet ved å bruke stemmeretten. Jeg håper du vil støtte opp om demokratiet ved å bruke stemmeretten enten gjennom å forhåndsstemme eller ved å stemme på valgdagen, skrev statsministeren like før kl.17.00 i ettermiddag.

<strong>FLYR HØYT FØR DEBATT:</strong>  Siv Jensen har allerede vært høyt og lavt denne valgkampen. Her er Frp-leder Siv Jensen på besøk ved  Solvang sykehjem på Teisen i Oslo. Her i samtale med besøkende Åse Nilsen. Før partilederdebatten i kveld har hun flytt med helikopter fra Arendal.   Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FLYR HØYT FØR DEBATT: Siv Jensen har allerede vært høyt og lavt denne valgkampen. Her er Frp-leder Siv Jensen på besøk ved Solvang sykehjem på Teisen i Oslo. Her i samtale med besøkende Åse Nilsen. Før partilederdebatten i kveld har hun flytt med helikopter fra Arendal. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Debatten går av stabelen kl. 19:45 i en direkte samsending fra Stortingets vandrehall på TV2 og NRK.

Lader opp
SV-leder Kristin Halvorsen skriver følgende om sine forberedelser:

- Nå lader jeg opp til partilederdebatten ved kjøkkenbordet hjemme! Gleder meg til å komme skikkelig igang ;-)

Også Siv Jensen er klar til dyst, og har tatt helikopter for å rekke inn til debatten:

- Sitter i helikopter på vei fra Arendal til Oslo. Nydelig utsikt og en god inspirasjon før kveldens partilederdebatt! skriver hun på Facebook-sida si og har til og med lagt ved et bilde av utsikten fra lufta.

Bildet kan du se her.
Mye å tenke på
Ofte settes store team av rådgivere inn på å «finpusse» partilederen. Alt kan ha stor betydning. Flere gode poenger skal hamres inn, angrep på motstanderen spikres. Dessuten hjelper det om alt av klær og hår ser bra ut. Det er mye å tenke på for partilederne og folka rundt dem i timene før de går på lufta.

<strong>GLEDER SEG:</strong> SV-leder Kristin Halvorsen gleder seg til å komme skikkelig i gang med valgkampen når den første partilederdebatten går av stabelen i kveld. Her fra Dagbladets skoleduell 17. august. Foto: Dagbladet
GLEDER SEG: SV-leder Kristin Halvorsen gleder seg til å komme skikkelig i gang med valgkampen når den første partilederdebatten går av stabelen i kveld. Her fra Dagbladets skoleduell 17. august. Foto: Dagbladet Vis mer

Blant dem som mange ganger har vært med på å forberede en partileder til dyst, er Sp-leder Liv Signe Navarsetes statssekretær, Guri Størvold. I kveld skal hun se debatten hjemme i sofaen - i mammaperm - og skriver følgende på Facebook:

- Første gang på 10 år at jeg er her - og ikke der i kulissene; smånervøs og opptatt av øyenskyggen og replikkene til partilederen. Heia Liv Signe!

Alt om kommunevalget 2011:

Kommunebørsen: Se hvordan dine lokalpolitikerne styrer helse, eldreomsorg, skoler og skatter: www.db.no/kommuneborsen

Finn din partikandidat: Se alle listene for alle kommunene og finn din kandidat før valget: www.db.no/valg2011/kandidatene

Db.no/valg er din portal til de ferskeste valgnyhetene

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer