Jens oppsummerer året

- 2010 blir klima-året.

KLIMAÅRET: Jens Stoltenberg snakket om klima og biodiesel på årets siste pressekonferanse i dag. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
KLIMAÅRET: Jens Stoltenberg snakket om klima og biodiesel på årets siste pressekonferanse i dag. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Statsminister Jens Stoltenberg holdt i dag klokken 09.30 den tradisjonelle pressekonferansen før jul.

- Jeg skal si noen ord om det viktigste som har skjedd i høst, og om de største utfordringene til våren. Men mest om klima fordi det kommer også til å bli det store til neste år, startet Stoltenberg med å si. 

Han fortsatte med å nevne endringene som var gjort i regjeringen etter valget.

- Den reflekterer at det er tre partier som samarbeider. Denne regjeringen har den største kvinneandelen noensinne, og en sterk likestillingsprofil, sa statsministeren.   Stoltenberg lover også nye milliarder til samferdsel og helse, samt nye millioner til kulturløftet.

- Og vi tar nye viktige skritt i forhold til skole. Dette var ikke nødvendigvis disse sidene som fikk mest oppmerksomhet da budsjettet ble debattert, det var biodieselavgiften. Det har vært mye diskusjon om den, og min vurdering av det er at det er en sak som ble omstridt. Det skyldes at avgifter nesten alltid er omstridt, men det er en forutsetning for å ha penger i felleskassa. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer