Jens Pikenes kupper Grand Prix

- Det viktigste er ikke å vinne, men å ta seg godt ut, fastslår Jens Pikenes idet han for aller første gang inntar Melodi Grand Prix. Lørdag 8. februar stiller han sammen med sine undersåtter i Penthouse Playboys i den norske utgaven av den legendariske slagerkonkurransen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jahn Teigen er ikke med. Heller ikke Bettan har meldt seg på til årets utgave av Grand Prix. Og hvor er Rolf Løvland?

Ta det likevel helt rolig. Jens Pikenes gjør sin Grand Prix-debut, og han får knallhard konkurranse fra Prix-veteran Tor Endresen.

Kampinstinkt

På et noe mindre glamorøst slep finner vi Geir Rønning, som vi husker fra tidligere års tevlinger, og en rekke ukjente kvinnelige artister. Marianne Elstad Olsen, Kim Angela Luis, Guro Håvik, Beate Olsen og Trude Trefall vil alle være ubeskrevne navn når de stiger inn i NRKs studio 8. februar. På forhånd er det liten tvil om at de alle blir overskygget av Jens Pikenes.

- 1996 ble et stort år for oss. Vi åpnet TV-kanaler, vi platedebuterte og selv hadde jeg gleden av å bli kåret til årets best kledde mann. Men noe forteller meg at 1997 vil bli et enda bedre år for Penthouse Playboys. Som menn har vi et naturlig kampinstinkt, og nå er vi klare til å stille i EuroSong-finalen i Dublin 3. mai med det norske flagget på brystet, forklarer Pikenes, som altså legger lista høyt vel tre uker før den norske finalen går av stabelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer