Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jens Stoltenberg er «skön som en grekisk gud»

Det var stor medieinteresse rundt statsminister Jens Stoltenberg under hans besøk i Sverige denne uken. Men hans utseende overskygget det politiske budskapet, noe som fikk Sveriges utenriksminister til å se rødt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har inntrykk av at Jens Stoltenberg blir utsatt for sexisme fra pressen. Kan dere ikke forstå at det er noe på innsiden av hodet hans også, ikke bare på utsiden, sa utenriksminister Anna Lindh ifølge VG.

Nå nådde ikke budskapet hennes særlig langt inn i svensk presse. Den svenske avisen Expressens kvinnelige journalist tømmer ut hele sin samling av superlativer i en artikkel lørdag. Ikke nok med at Stoltenberg er skjønn som en gresk gud - han er også karismatisk som en amerikansk president.

- I massan av grötgrå gubbar lyser han färgsterk och filmstjärnetindrande, skriver journalist Jennifer Wegerup og fastslår at det er sjelden at en politiker gjør seg som «omslagsgosse».

- Han riktar sin blick, blå och djup som den skönaste fjord, mot mig, skriver journalisten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling