Jens varslet ikke eieren

Jens Stoltenberg rygget sin Arbeiderparti-eide Saab 9.3 rett inn i en parkert Volvo. Etter å ha sjekket om det var skader på den parkerte bilen, kjørte Stoltenberg fra parkeringsplassen, uten å legge igjen verken navn, telefonnummer eller en forklaring. Det kostet 8000 kroner å utbedre skaden på Volvoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bare noen dager etter at Jens Stoltenberg hadde gått av som statsminister, var han tidlig om morgenen 31. oktober på Diakonhjemmet sykehus på Vinderen i Oslo.

Ved 8.30-tida - etter å ha vært inne på sykehuset - setter Stoltenberg seg inn i bilen, en Saab 9.3, registrert på Det norske Arbeiderparti - og rygger ut fra parkeringsplassen.

- Jeg kom kjørende og skulle svinge inn på parkeringsplassen, da jeg oppdaget at en bil hadde rygget inn i en parkert Volvo, sier Roar Berg Nielsen, som selv skulle til undersøkelse på sykehuset.

Krasjet

Roar Berg Nielsen ble først sittende i bilen og se på episoden.

Skader for 8000 kroner

Informasjonssekretær Roar Thun i Det norske Arbeiderparti bekrefter overfor Dagbladet at skadene på Volvoen Jens Stoltenberg kjørte på, beløp seg til 8000 kroner.

Ifølge Thun har Arbeiderpartiet nå betalt skadeoppgjøret.

- Fakturaen fra bilverkstedet Isbergs var på cirka 8000 kroner, bekrefter Roar Thun.

- Jeg mente det var noe kjent med sjåføren. Kunne det virkelig være Jens Stoltenberg? I stedet for å gå rett ut og sjekke skadene, ble sjåføren i Saaben sittende lenge i bilen, forteller 51-åringen, som er ansatt i en betrodd stilling ved Forsvarets overkommando.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.