<strong>PROVOKASJON:</strong> - Eirik Jensen og Gjermund Cappelen lurte meg i ei felle. Politiprovokasjon er ikke lov i Norge. Derfor er jeg uskyldig dømt, sier Gunnar Evertsen. Foto: Lars Eivind Bones&nbsp;
PROVOKASJON: - Eirik Jensen og Gjermund Cappelen lurte meg i ei felle. Politiprovokasjon er ikke lov i Norge. Derfor er jeg uskyldig dømt, sier Gunnar Evertsen. Foto: Lars Eivind Bones  Vis mer

Flydropp-saken

- Jensen fikk meg uskyldig dømt 

Gunnar Evertsen hevder politiet framprovoserte forbrytelsene han er dømt for. Han legger skylda på Eirik Jensen og narkobaronen Gjermund Cappelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ULLERSMO FENGSEL (Dagbladet): I snart 20 år har Gunnar Evertsen (57) sittet i fengsel. På ei lita grå celle på Ullersmo sitter den narkotikadømte mannen, og han innrømmer at han ikke er «mors beste barn».

- Jeg er forbannet og farlig. Ikke for vanlig folk, jeg er ingen voldsmann, påstår han.

- Jeg er farlig for politiet, og de som har fått meg dømt, påstår han.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer