DIREKTE: Dagbladet sender direkte fra Listhaug-dramaet.Vis mer Vis mer

Jensen: Man fortsetter å sette tøffe merkelapper på Listhaug og Frp

Frp-leder Siv Jensen går hardt ut mot opposisjonen på Stortinget som hun mener har kommet med tøffe karakteristikker av både partiet og Sylvi Listhaug.

– Jeg opplever at det vi nettopp har vært vitne til, er et kraftig overspill fra opposisjonen. Man fortsetter å sette tøffe merkelapper på både Sylvi og Fremskrittspartiet. Det tåler vi, sa Siv Jensen i vandrehallen i Stortinget i formiddag.

GÅR AV: Her er Sylvi Listhaugs tale, da hun trakk seg. Video: NTB Scanpix. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer Vis mer

– Vi er ikke ofre. Sylvi er ikke noe offer. Vi er snarere tvert imot opptatt av å styre landet. Vi er opptatt av å sikre gjennomslag for viktig politikk for Fremskrittspartiet. Og det virker på meg som at velgerne har vært enig i det, all den tid vi har hatt et valg i landet der velgerne ikke ønsket Jonas Gahr Støre og opposisjonen i styringsposisjon.

(NTB)

MØTTE PRESSEN: Ap-leder Jonas Gahr Støre møtte pressen etter at Sylvi Listhaug annonserte sin avgang som justisminister. Han sier det er en seier for ytringsfriheten. Video: Emilie Rydning Vis mer