Jensens hemmelige navneliste: Hasjkonkurrenter og mafiabosser

Eirik Jensen har presentert lister med 33 kriminelle personer han mener Gjermund Cappelen ga ham informasjon om.

HEMMELIGHOLD: Eirik Jensen hevder Gjermund Cappelen var en kilde til informasjon om kriminalitet både i Norge og i utlandet. Store deler av Jensens forklaring om dette har gått for lukket rett. Cappelen hevder derimot at Jensen hjalp ham i innførselsvirksomheten og holdt det trygt rundt ham. Foto: Lars Eivind Bones
HEMMELIGHOLD: Eirik Jensen hevder Gjermund Cappelen var en kilde til informasjon om kriminalitet både i Norge og i utlandet. Store deler av Jensens forklaring om dette har gått for lukket rett. Cappelen hevder derimot at Jensen hjalp ham i innførselsvirksomheten og holdt det trygt rundt ham. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spesialenheten for politisaker mener Eirik Jensen og Gjermund Cappelen samarbeidet om å smugle inn hasj til Norge. Jensen sier Cappelen var kilden hans, og at Spesialenheten ikke har forstått samarbeidet mellom dem.

Men nøyaktig hva Cappelen skal ha bistått Jensen med har ikke vært helt klart for de som følger saken: Store deler av forklaringen om hvordan Jensen mener relasjonen var, gikk for lukket rett, med bare dommerne, advokatene og de to tiltalte til stede.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer