Jenta ble overkjørt

De rettsmedisinske undersøkelsene slår fast at treåringen som ble funnet død i oppkjørselen til foreldrenes hjem på Valle i Møre og Romsdal tirsdag kveld, ble kjørt over av en bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går gjennomførte politiet en teknisk rekonstruksjon av hendelsesforløpet forut for treåringens tragiske død. Bilføreren som er mistenkt i saken deltok i deler av rekonstruksjonen. Mannens Toyota Hiace varebil er frigitt etter grundige undersøkelser. Prøver hentet fra den omkomne treåringen, kjøretøyet og åstedet er sendt til Kripos i Oslo for analyser. Resultatene vil foreligge mot slutten av neste uke.

Ingen øyenvitner

Bilføreren fikk under avhørene status som siktet. - Så lenge bilen var i forvaring valgte vi å gi bilføreren rettigheter som siktet under avhørene. Han har da blant annet anledning til å få advokatbistand og innsyn i saksdokumentene. Mannen er imidlertid ikke anholdt og det er ikke utferdiget noen formell siktelse mot ham, sier konstituert lensmann i Ørskog, Ivar Holmeide. Politiet har ennå ikke funnet fram til øyenvitner til selve hendelsen og vitneavhørene fortsetter førstkommende mandag. - Avhør av de resterende vitnene vil vise om det er grunnlag for å gjeninkalle personer som allerede er avhørt, sier Homeide. Til sammen skal et titall personer fortelle politiet hva de har observert i forbindelse med dødsfallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer