Jenta som snakket på seg 30 dager slipper å sone

- Jeg oppførte meg veldig irrasjonelt, sier Penelope Soto (18). Nå ber hun om unnskyldning for å ha sagt «fuck you» til dommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med sin gråtende familie ved siden av seg i retten, måtte Penelope Soto (18) be om unnskyldning for å ha bannet og vist fingeren til dommer Jorge Rodriguez-Chomat.

Videoen av den lattermilde 18-åringen, som i utgangspunktet bare var inne for å ha blitt tatt med noen få piller, viste hvordan hun snakket på seg 30 dager i fengsel ved å si «fuck you» og å vise fingeren til dommeren.

- Forstår du at dersom du ikke hadde sagt de tingene du sa til meg, så hadde alt vært i orden? Det var veldig respektløst, sier Miami-dommeren til Soto, i videoen som ligger øverst i denne saken. 

Den gråtkvalte tenåringens unnskyldning gjør at jenta slipper å sone dommen på 30 dager. 

- Det er verdt penger Tenåringen skal nå gjennomgå et program for rusavhengige, som vanligvis fører til at tiltalen frafalles for førstegangsforbryte, ifølge CBS News

Det var under det første møtet med dommeren at Soto ble spurt om blant annet sin økonomiske situasjon, hvorpå 18-åringen fniste ut et svar om at hun hadde en god del smykker.

- Som hvor mye?, spurte dommeren.

- Som Rick Ross. Det er verdt penger, svarte hun. 

Ut fra videoen fra rettshøringen ser det ikke ut til at dommeren helt forstår referansen til gangsterrapperen Rick Ross. Etter flere advarsler om at hun må oppføre seg, ser det imidlertid ut til at Soto skal få gå med en kausjon på 5000 dollar.

Sotos reaksjon på dette førte til at hun ble kalt tilbake og fikk hevet kausjonen din til 10 000 dollar. Som svar til dette viste Soto ham fingeren og ha ham ryke og reise. 

- Sa du virkelig «fuck you»?, spurte dommeren.

- Ja, det skal jeg ikke nekte for, svarte Soto. 

- Jeg ber om unnskyldning  Under rettsforhandlingene fredag sto Soto igjen ansikt til ansikt med dommeren hun ba dra dit pepperen gror. 

- Jeg oppfører meg vanligvis ikke sånn, forteller Soto i det andre rettsmøtet, som fant sted i Miami fredag.

- Jeg oppførte meg veldig irrasjonelt. Jeg ber om unnskyldning - ikke bare til retten og til deg - men også til min familie, sier hun.  

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer