Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (10) funnet i sjøen i Stockholm

Politiet tror hun ble kidnappet og kastet uti.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FUNNET I VANNET: Jenta i tiårsalderen ble funnet i sjøen ved Stadshuskajen, i Stockholm sentrum.

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

(Dagbladet.no): I går ettermiddag ble ei jente i tiårsalderen funnet i sjøen i Stockholm sentrum. Hun ble tatt opp i live, men sterkt nedkjølt, og politiet mistenker nå at hun er blitt kidnappet og forsøkt drept, skriver Aftonbladet.se.

Det var forbipasserende som kom over jenta i sjøen ved Stadshuskajen og fikk henne opp. Hun ble fraktet svært nedkjølt til Astrid Lindgrens barnsjukhus, der hun fortsatt ligger til observasjon med foreldrene til stede.

Politiet etterforsker saken som drapsforsøk og kidnapping. De har ikke fått avhørt henne ennå, men ifølge ambulansepersonellet som kom til stedet, har hun forklart at hun ble kastet uti.

Jenta er hjemmehørende vest i den svenske hovedstaden, langt fra stedet der hun ble funnet, noe som styrker teorien om kidnapping. Skoleklassen hadde ingen aktivitet i området i går, og foreldrene var heller ikke i nærheten av stedet.

Det foreligger ikke opplysninger om at jenta eller foreldrene skal ha blitt truet tidligere. Hun skal etter planene avhøres i «ordnede former» seinere i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media