Jente (10) levde blant egen avføring, veide 15 kilo og ble låst inn i et skap

Moren siktet for barnemishandling i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jacole Prince (29) fra Kansas City i USA møtte i dag opp i retten, siktet for mishandling av sin egen datter, skriver The Kansas city star.

Under dagens rettsmøte fremsto hun rolig og uberørt av situasjonen. Prince erklærte seg ikke skyldig etter tiltalen.

Samtidig ligger hennes 10 år gamle datter på sykehuset og får behandling. Da politiet fant henne sist fredag veide hun 15 kilo, noe som tilsvarer rundt halvparten av gjennomsnittsvekten for 10-åringer.

Har tre døtre Politiet måtte bryte seg inn i leiligheten fordi moren ikke var hjemme. Hun var ute og spiste frokost med hennes to andre døtre på to og åtte år.

Politiet pågrep moren da hun kom tilbake, og barnevernet rykket inn og tok over ansvaret for jentene, som fremsto som «normale». De hadde fått mat og var rene, i motsetning til søsteren.

Etterforskerne på saken har uttalt at de enda ikke vet hvorfor 10-åringen skal ha blitt utsatt for mishandling, mens de andre har fått bedre behandling.

Bodde i egen avføring Jenta skal ha blitt nektet faste måltider, tilgang til bad og ble låst inn i et skap. Ifølge politiet har jenta levd blant sin egen søppel og avføring. Det er også uklart om hun har gått på skole.

Politiet har beskrevet jenta som «veldig snill og søt» og sa at hun prøvde å smile hele tiden mens hun pratet med politiet.

- Det virket veldig som hun konstant prøvde å blidgjøre alle, sier etterforsker Roy Murray til avisen.

Politiet slo til mot leiligheten etter et tips fra et vitne.

SIKTET: Jacole Prince. Foto: Politiet
SIKTET: Jacole Prince. Foto: Politiet Vis mer