Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (10) påkjørt og drept i rallyulykke

Skjedde i Andebu under Rally Larvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Den 10 år gammel jenta som ble påkjørt under Rally Larvik i morges er død.
 Jenta var tilskuer under løpet da en av rallybilene kjørte av veien like etter klokka 09.

- Luftambulanse har kommet fram og jenta blir behandlet på stedet. Hun sto i grøftekanten da bilen kjørte av veien, og tilstanden hennes er alvorlig, sier operasjonsleder Erik Wendelborg i Vestfold politidistrikt til TV2 Nyhetskanalen.

Rally Larvik er den femte av årets seks NM-runder i rally. Det skulle vært åtte etapper under dagens NM-runde, som er avlyst etter at ulykken skjedde på den andre fartsetappen.

Ledelsen for Rally Larvik sitter samlet i løpssekretariatet i Stavern for å oppdatere seg om hva som har skjedd.

Et kriseteam er på ulykkesstedet.

- Vi vet at det er en deltager som kjørte av veien og dessverre traff en tilskuer. Akkurat nå er det ambulanse på stedet. Vi vet ikke noe om omfanget enda, sier pressesjef Hallgeir Raknerud i Rally Larvik til VG Nett.

Politi, ambulanse og legehelikopter er på vei til stedet. Ulykken skal ha skjedd på riksvei 306 i Dalsroa i Andebu kommune, skriver NTB.

Løpet er stoppet inntil videre, skriver Østlands-Posten.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling