Jente (11) angrep krokodille

- Jeg slo den alt jeg greide, før jeg puttet fingerne i øynene på den.

MÅTTE GI TAPT: En krokodille måtte gi tapt mot en 11-årig jente da den gikk løs på venninna hennes i Zimbabwe i forrige uke. Foto: Brian Harris/REX
MÅTTE GI TAPT: En krokodille måtte gi tapt mot en 11-årig jente da den gikk løs på venninna hennes i Zimbabwe i forrige uke. Foto: Brian Harris/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En gruppe barn svømte i en bekk ved Hwange vest i Zimbabwe i forrige uke. De var på vei opp fra vannet da 11 år gamle Rebecca Munkombwe hørte at venninna ropte om hjelp.

Venninna Latoya Muwani kjempet for å holde hodet over vann, og ble dratt bortover i vannet.

- Latoya svømte alene der det var dypt, og skrek at noe hadde bitt henne i hånda. Jeg var den eldste, og jeg følte jeg måtte hjelpe henne, sier Munkombwe til Sunday News.

SKREMMENDE: Da Christina Stewart kjørte forbi en militær flystasjon i Florida fikk hun sjokk. Video: CNN. Reporter: Elias Kr.Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg slo alt jeg greide

11-årige Rebecca hoppet så ut i vannet til unnsetning, for så å se at en krokodille hadde bitt seg fast i venninna.

Det avskrekket ikke 11-åringen. Rebecca Munkombwe klatret - fryktløst nok - opp på krokodillen i et forsøk på å få den til å slippe venninna.

- Jeg slo den alt jeg greide, før jeg puttet fingerne i øynene på krokodillen til den slapp henne. Da hun var løs, svømte jeg med henne til elvebredden, der barna fikk fisket henne opp, sier Munkombwe.

Begge kom seg trygt i land, og krokodillen gjorde ikke flere forsøk på å angripe.

TEXAS: Ordfører i Livingstone, Judy Cochran, tok denne uken livet av en 263 kilo tung alligator. Hun mener den har tatt livet av en av hennes ponnier. Video: CNN Vis mer

- Ta grep

Ifølge avisa slapp unge Muwani fra det hele med lettere skader.

Hendelsen bekreftes av myndighetene i Zimbabwe.

- Ja, det var et krokodilleangrep, der en jente heldigvis overlevde etter at en venn kom og reddet henne akkurat i tide, sier Steve Chisose.

Han ber om at det tas grep og fjerne krokodillene før noen blir alvorlig skadd. I det siste skal nemlig tre personer ha blitt skadd mens de badet i området.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer