DØDE: En 11 år gammel jente døde på sykehuset etter at hun og venninna (13) ble påkjørt da de lørdag var på tur med hest og treningsvogn (en roadcart, ligger ute på jordet til høyre) ved Bjørkelangen i Akershus. Politi på ulykkesstedet  etter påkjørselen, som ble meldt til politiet klokka 14.20.

Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak.
DØDE: En 11 år gammel jente døde på sykehuset etter at hun og venninna (13) ble påkjørt da de lørdag var på tur med hest og treningsvogn (en roadcart, ligger ute på jordet til høyre) ved Bjørkelangen i Akershus. Politi på ulykkesstedet etter påkjørselen, som ble meldt til politiet klokka 14.20. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak.Vis mer

Jente (11) døde etter påkjørsel på Bjørkelangen

Venninna (13) er svært alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 11 år gammel jente døde på sykehuset etter at hun og venninnen (13) ble påkjørt da de lørdag var på tur med hest og treningsvogn ved Bjørkelangen i Akershus.

Jenta døde natt til søndag av skadene hun fikk i ulykken, bekrefter operasjonsleder Thorleif Skovereng i Romerike politidistrikt overfor NTB.

13-åringen skal fortsatt være svært alvorlig skadd. Begge jentene skal ha fått alvorlige hodeskader i ulykken, ifølge Romerikes Blad. Den skjedde på fylkesvei 229, rundt fire kilometer sør for Bjørkelangen i 14.30-tiden i går.

En mann i 40-åra fra Aurskog-Høland var fører av bilen. Han kom ikke til skade i ulykken, men er sterkt preget av det som skjedde.

(NTB)