Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Jente (13) døde: Sju ubesvarte spørsmål som ryster Norge

På nyttårsaften i 2014 ble hun lagt inn på sykehus. På nyttårsaften i fjor, sultet 13-åringen i hjel. I mellomtida har barnevernet fått minst tre bekymringsmeldinger. I går kveld ble den siktede moren i 40-åra satt fri.

HJEM TIL FORELDRENE: Mora til den 13 år gamle jenta ble løslatt av Gjøvik tingrett, men politiet opprettholder siktelsen. I går kveld dro hun sammen med forsvarer advokat Aasmund Olav Sandland til foreldrene i Bærum. Den røde lua var julegaven den avdøde dattera strikket til henne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HJEM TIL FORELDRENE: Mora til den 13 år gamle jenta ble løslatt av Gjøvik tingrett, men politiet opprettholder siktelsen. I går kveld dro hun sammen med forsvarer advokat Aasmund Olav Sandland til foreldrene i Bærum. Den røde lua var julegaven den avdøde dattera strikket til henne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GJØVIK/OSLO (Dagbladet): Den 13 år gamle jenta som ble funnet død i ei hytte på Beitostølen i Øystre Slidre på nyttårsaften, sultet i hjel.

I halvannen time forklarte moren i 40-åra, som er siktet for grov omsorgssvikt med døden til følge, seg i fengslingsmøtet i Gjøvik tingrett i går. Politiet fikk ikke medhold av retten om varetektsfengsling, men siktelsen opprettholdes.

- Dette er fortsatt tragisk, men nå skal hun hjem. Det er et mye bedre sted å bearbeide sorgen, sier forsvareren, advokat Aasmund Olav Sandland, før han kjører med kvinnen i 40-åra som passasjer.

Hun er ikke den eneste som granskes. Politiet vil også gjøre avhør av offentlige tjenestepersoner for å finne ut hvor - og om - det offentlige tjenesteapparatet har sviktet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?