Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (13) dratt inn i bil og forsøkt kledd av

Klarte å rømme. Politiet leter etter sort bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En 13 år gammel jente ble dratt inn i en bil og forsøkt kledd av på Lørenskog fredag ettermiddag. Jenta klarte å rømme og gjerningsmennene er på frifot. Politiet leter nå etter en sort bil.

- Hendelsen skjedde i 16-tiden ved DnB NORs filial ved Metro-senteret på Lørenskog. Jenta ble dratt inn i en bil med fire norske menn. Hun ble forsøkt kledd av, men klarte å rømme etter å ha fått noen merker. Ut over det er hun ikke skadd, sier operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt til NTB.

Det var jentas foreldre som meldte fra til politiet, men først da klokka var nærmere 19. Politiet ber nå mulige vitner til hendelsen om å ta kontakt. Den aktuelle bilen beskrives som mørk med spoiler bak.

- Vi er veldig interessert i å høre fra vitner som kan ha sett noe i dette området, sier Aune.(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling