Jente (13) drept av pappa

Drept av skadene etter voldsomt slagsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 13 år gammel jente er slått i hjel av sin egen far i en leilighet i Odense i Danmark. Faren er nå i politiets varetekt.

- Vi fikk melding om hendelsen klokka 14 i dag. En 13 år gammel jente og hennes far var i et voldsomt slagsmål i deres hjem, sier vaktsjef ved Odense-politiet til BT.dk.

Det opplyses videre at det var jentas mor som ringte politiet.

13-åringen ble hardt skadet av slagsmålet, og ble erklært død på sykehuset.

Politiet ønsker ikke å opplyse hva som er dødsårsaken, men ifølge nyhetsbyrået Ritzau er jenta drept av knivstikk. Dette kan forøvrig ikke politiet bekrefte overfor ekstrabladet.dk.

- Jeg vet ikke hvor de har deres opplysninger fra. Jeg kan bekrefte at hun døde av skader i forbindelse med slagsmålet, sier vaktsjefen.

BT.dk skriver at det skal være snakk om en helt alminnelig familie, som ikke er sosialt belastet.

En nabo forteller den danske avisa at familien flyttet inn i leiligheten for omlag 14 dager siden. Det skal også være flere barn i familien.

Jentas tvillingbror og stemor var til stede da 13-åringen ble brutalt mordet av sin 40 år gamle far.

- De snakket rolig sammen
Ifølge Ekstrabladet.dk har nyheten sjokkert alle i nærområdet. Birgit Diabelez, som bor like i nærheten, har møtt familien flere ganger.

- Jeg møtte faren og dattera i kjelleren i starten av august. De sto og snakket helt vanlig sammen om noen reoler som skulle flyttes, sier Diabeles til Ekstrabladet.dk.

- De var stille og rolig, og virket ikke om om faren var uvenn med dattera.

- Jeg møtte faren i kjelleren så sent som i går. Han skulle hente et gulvteppe. Han virket som en stille og rolig person. Veldig behagelig og høflig, som resten av familien, sier hun.

Diabelez sier hun sitter igjen med en knute i magen og gåsehud.

- Jeg skjønner ikke hvordan noe sånt kan ha skjedd. Hvordan kunne han gjøre det mot sitt eget barn? spør hun seg selv.