Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jente (13) voldtatt etter nettprating

I går ettermiddag kom ei 13 år gammel jente gråtende inn på politivakta i Tromsø. Hun fortalte at hun nettopp hadde blitt voldtatt av en mann på SAS-hotellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TROMSØ (Dagbladet): Like etterpå ble en 22 år gammel mann pågrepet av politiet på sitt værelse på SAS-hotellet. De to skal ha blitt kjent gjennom en pratelinje på nettet.

- Han er i politiets varetekt og er foreløpig siktet etter straffelovens paragraf 195, for seksuell omgang med mindreårige under 14 år. Dette er en sak vi ser meget alvorlig på, sier politijurist Elin Nordgård Strand ved Troms politidistrikt.

Gråt hos politiet

Den angivelige voldtekten skal ha funnet sted på siktedes hotellrom seint søndag ettermiddag. Den 13 år gamle jenta gikk deretter rett til politiet, som umiddelbart tok kontakt med hennes foreldre.

- Hun gråt, men var etter forholdene rolig da hun kom inn på politivakta, sier Nordgård Strand.

Jenta bor i Tromsø, den 22 år gamle mannen er fra et annet sted i Troms. Han skal ha tatt inn på hotellet i Tromsø og avtalt et møte med jenta.

Møttes på nettet

- De skal ha kjent hverandre noen uker og har trolig møttes i alle fall en gang tidligere. Dette vil den videre etterforskningen bringe klarhet i, sier Nordgård Strand.

- Er siktede tidligere straffedømt for seksuelle overgrep mot barn?

- Det har vi foreløpig ikke kjennskap til, sier politijuristen.

Verken fornærmede eller siktede var i går kveld formelt avhørt. Siktede hadde i går kveld heller ikke fått oppnevnt forsvarer.

VOLDTATT: Jenta skal ha blitt voldtatt på et rom siktede hadde leid her på SAS-hotellet i Tromsø.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media