Jente (14): - Jeg ble voldtatt på McDonalds

Voldtatte jenter får ikke prøvd sakene sine i rettssalen. Advokaten og familiene raser.

- GRUPPEVOLDTATT: Den 16 år gamle jenta mener at hun ble voldtatt under terrassen på denne blokka på Tveita av til sammen fem menn. Foto: FRANK KARLSEN/Dagbladet
- GRUPPEVOLDTATT: Den 16 år gamle jenta mener at hun ble voldtatt under terrassen på denne blokka på Tveita av til sammen fem menn. Foto: FRANK KARLSEN/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 21. august 2008: En 14 år gammel oslojente anmeldte en voldtekt som skal ha funnet sted på toalettet på en McDonalds-restaurant på CC Vest i Oslo.

Hun hadde avtalt å møte en gutt for å bli nærmere kjent denne dagen. Ifølge hennes forklaring ønsket gutten at hun skulle følge med ham da han skulle på do. Jenta ble med, men gjorde det klart for ham at hun ville vente utenfor.

Mens hun sto og ventet ble hun plutselig dratt inn på do og tvunget inn i et avlukke. Jenta har fortalt til politiet at gutten kastet seg over henne og at hun forsøkte å kjempe i mot alt hun kunne, men at han var sterkere og at han hadde låst døren.

- Jeg tror ikke han brydde seg om det. Han ville ha sex med meg og det var det eneste han tenkte på, har jenta forklart.

2. mars 2008: En 16 år gammel jente var med en venninne på en bursdagsfest på Tveita i Oslo. 16-åringen danset og drakk alkohol. På et tidspunkt senere på kvelden dro venninna hjem, men 16-åringen ventet på at en kamerat som skulle hente henne.

Mens hun ventet inviterte noen av festdeltagerne henne ut for å trekke litt frisk luft. Hun ble med guttene under en terrasse til en blokk like bortenfor klubbhuset der festen ble holdt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer