- Jente (14) forsøkt dratt inn i bil på Raufoss

Gjerninsgmannen åpnet passasjerdøra og forsøkte å få tak i henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en pressemelding fra Vestoppland politidistrikt opplyser politiet at en jente på 14 år ble forsøkt dratt inn i en bil i Grimåsvegen på Raufoss i Vestre Toten kommune i dag.

Det var faren til jenta som meldte fra til politiet klokka 14.19 i dag.

Politiet opplyser at jenta hadde gått langs en vei da en liten, svart og ganske ny bil hadde kommet kjørende opp bak henne. Bilføreren hadde åpnet passasjerdøra og lente seg mot jenta og prøvde å få tak i henne, opplyser operasjonsleder Åge Norland i pressemeldinga.

Mannen skal ikke ha sagt noe. Samtidig som dette skjedde, kom det tre biler i samme retning. Jenta løp bak mistenktes bil som hadde kjørt fra stedet, opplyser politiet.

Jenta beskriver bilføreren å være en mann mellom 60 og 70 år. Han har grått/hvit hår med måne. Han er tynn med smalt ansikt og var iført en vinrød treningsdress med svart på armene og hvite striper.

Personer som har vært i området eller sett det som skjedde eller bilen i det aktuelle tidsrommet, bes ta kontakt med Vestre Toten lensmannskontor på telefon 61 15 97 10 eller Vestoppland politidistrikt på telefon 02800.