Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jente (14) forsøkt voldtatt under festival i Drangedal

To menn er begjært varetektsfengslet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(DRANGEDAL/Dagbladet) To menn i alderen 23 og 33 år fra Telemark er begjært varetektsfengslet i fire uker etter at de er anmeldt for forsøk på voldtekt av en 14 år gammel jente under Heilt Vilt-festivalen i Drangedal på lørdag.

 -Jenta skal ha blitt forøkt voldtatt da hun gikk langs veien av to menn som dro henne ned i grøfta. Mennene skal ha blitt skremt av at det skal ha kommet to personer gående forbi. De skal da ha forsvunnet inn i skogen i området mot fotballbanene i nærheten av festivalområdet, opplyser politiadvokat Torunn Fossli Sæthre ved Telemark politidistrikt.

Ifølge ta.no kjente ikke jenta de to mennene fra før, men hun hadde truffet dem tidligere samme dag. Politiadvokaten forklarer at jenta skal ha kjent igjen de to mennene fra møtet tidligere på dagen.
Ber om tips
De to personene som kom gående er foreløpig ikke identifisert. Politiet er derfor spesielt interessert i å komme i kontakt med dem.

Politiet ber også om tips fra publikum  vedrørende personer som har gått til fots langs riksvei 38 og boligområdet Sjømannsbyen, i området mellom Heirekshaug barnehage og Idrettsveien, natt til lørdag 22. august mellom 24. 00 og 02.30.

De to mennene er begjært varetektsfengslet av hensyn til bevisforspillelse. Begge nekter straffeskyld.

Fengslingsmøtet vil går for lukkede dører lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media