Jente (14) lokket til sex med 50-åring

Hun trodde hun chattet med en jevnaldrende gutt, men da de møttes viste deg seg at han var 50 og lå halvnaken på senga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sjokkerte danske 14-åringen fikk fredag hjelp av forbipasserende i Brønshøj i Danmark. Hun trodde hun skulle møte en 16 år gammel gutt, men da hun kom fram lå den middelaldrende mannen på senga, i bare underbuksa.

- Jeg tror denne saken kun er toppen av et isfjell, sier vaktleder Jens Møller ved kriminalpolitiet i København, til den danske avisa B.T. Han tror svært mange mindreårige blir lurt av voksne menn på nettet.

50-åringen blir nå siktet for forsøk på samleie med den mindreårige jenta, men siden han lot henne gå igjen har politiet problemer med å få ham straffet.

Jenta fra Lund trodde hun møtte en 16 år gammel gutt da hun chattet på Internett. Hun ga fra seg mobilnummeret til chattevennen, og de fortsatte kontakten via SMS.

Fredag avtalte de å møtes for første gang.

50-åringen leier en leilighet i en villa, og da jenta ringte på var det huseieren som lukket opp og viste henne inn til 50-åringen.

Det var helt mørkt der inne og jenta skal ha fått sjokk da hun slo på lyset, og fikk se mannen ligge nesten naken på senga, melder B.T.

Han var klar til å ha sex.

Mannen hevder at han trodde jenta var 17 år, men politiet har sikret seg epost som viser at jenta har oppgitt sin riktige alder.

Politiet vil ikke opplyse om mannen er en kjent pedofil eller om han er kjent fra lignende forhold tidligere.

(Dagbladet.no)