Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (14) siktet for drapsforsøk med brownies

Skal med viten og vilje ha forgiftet to mindreårige gutter.

DØDELIG BLANDING: Ei jente (14) skal ha forsøkt å ta livet av to unge gutter ved å servere dem forgiftede brownies. Illustrasjonsfoto: AP Photo/Larry Crowe
DØDELIG BLANDING: Ei jente (14) skal ha forsøkt å ta livet av to unge gutter ved å servere dem forgiftede brownies. Illustrasjonsfoto: AP Photo/Larry Crowe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Australia har siktet ei 14 år gammel jente for drapsforsøk.

14-åringen skal ha servert brownies til to gutter på henholdsvis 12 og 13 år. Jenta skal ha puttet gift i kakene før de ble servert, melder BBC.

Ifølge politiet spiste ikke de to guttene nok kake til at giftstoffene gjorde dem skade.

Ukjent giftstoff Hvilket giftstoff jentene skal ha tilsatt kakene er foreløpig ikke kjent.

- Men det er noe du finner i hjemmet, sier politiet.

Jente er nå siktet for to drapsforsøk og for å ha tilsatt gift med et ønske om å skade de to uheldige kakegjestene. Dette kommer fram av politiets pressemelding.

Stilles ansvarlig Politiet nevner ikke kakene i denne pressemeldingen. Brownies-baksten er imidlertid rapportert av en rekke lokale medier.

14-åringen er siktet under «The Youth Justice Act», hvilket kan bety at jente må stå til ansvar for sine handlinger på samme måte som en myndig person (men under et annet straffesystem).