Jente (15) banket opp tre overfallsmenn

- Man må anerkjenne at jenta har bein i nesa, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 15-åringen fra Ølstykke i Danmark var på vei hjem på sykkel da hun søndag kveld ble overfalt av tre fremmede menn. De tre blokkerte veien framfor henne med en moped og da jenta forsøkte å trenge seg forbi veisperringa overfalt de henne.

Jenta skal ha blitt kastet i bakken, og overfallsmennene forsøkte å ta av henne jakka. Ifølge Lokalvisen Egedal holdt en av gjerningsmennene jenta tett inntil seg, mens de andre gikk gjennom lommene hennes på jakt etter verdisaker. 

Juling I ettertid har jenta vært usikker på om mennene hadde planer om å misbruke henne seksuelt, men 15-åringen har ikke utelukket at det neste hun gjør forhindret en voldtekt. 

For her stanser ransmennenes midlertidige seiersgang. De tre hadde nemlig ingen aning om at tenåringsjenta de gikk sammen om å overfalle har lang fartstid fra kampsportkretser. Og nå har den 15 år gamle jenta fått nok - silkehanskene tas av.

Først gir hun én av overfallsmennene et spark i ribbeina, hvilket medfører at han slipper taket om henne og faller om. Da de to andre kommer sin kjeltringkompis til unnsetning får de begge en knytteneve i ansiktet som takk for sist fra 15-åringen. 

- Bein i nesa Rolig setter jenta seg på sykkelen og vender snuten hjem til Jyllinge hvor hun varsler politiet.

- Det må være opp til hver enkelt å vurdere situasjonen, men i dette tilfelle må man anerkjenne at denne jenta har bein i nesa, sier Henrik Duus ved Nordsjællands Politi, som riktignok ikke oppfordrer andre unge jenter til å ty til vold for å komme seg ut av liknende situasjoner.

De tre overfallsmennene er foreløpig ikke fakket av dansk politi.