Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (15) døde etter å ha blitt funnet i veikanten

Bilføreren stakk av fra stedet, men ble senere funnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ei 15 år gammel jente som ble alvorlig skadd i en utforkjøring i Eide kommune i Møre og Romsdal natt til lørdag, døde av skadene hun pådro seg.

Bilføreren, en 18 år gammel mann, stakk fra ulykkesstedet, men ble senere funnet. Jenta ble funnet alene i veigrøfta 5 til 10 meter foran bilen, som lå på taket. Hun ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Molde, men politiet bekrefter overfor NTB at hun lørdag formiddag ble erklært død.

- Det var en forbipasserende bilist på den mørke strekningen som så en bil som lå på taket i grøfta og varslet politiet. Han så inne i bilen og i området rundt, men så ingen. Det var først da politipatruljen kom, at man oppdaget den alvorlig skadde jenta mange meter foran bilen, sier operasjonsleder Jan Inge Bugge i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Det ble satt i gang søk med hund og helikopter etter bilføreren. Mannen ble funnet i en bolig i nærheten av ulykkesstedet ved 10-tida, etter at han hadde ringt foreldrene, som varslet politiet. Han erkjente at det var han som kjørte bilen.

18-åringen klaget over ryggsmerter og ble sendt med helikopter til sykehuset i Molde. Han må først behandles for skadene før vi kan få avhørt ham. Det skjer antakelig søndag, sier operasjonslederen.

Politiet har mistanke om promillekjøring, og har tatt blodprøve av mannen. Operasjonslederen kan foreløpig ikke si noe om bilen holdt for høy fart.

Meldingen om ulykken kom klokken 3.48.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media