FUNNET I LIVE: Den 15 år gamle franske jenta Chloe Rodriguez har vært savnet i en uke før hun i dag ble funnet bundet i et bagasjerom på en bil flere hundre kilometer fra sitt hjem. Foto: Familien Rodriguez / AFP / NTB Scanpix
FUNNET I LIVE: Den 15 år gamle franske jenta Chloe Rodriguez har vært savnet i en uke før hun i dag ble funnet bundet i et bagasjerom på en bil flere hundre kilometer fra sitt hjem. Foto: Familien Rodriguez / AFP / NTB ScanpixVis mer

Jente (15) funnet i live etter å ha vært savnet i en uke

Ble funnet bakbundet i et bagasjerom i Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 15 år gamle Chloé Rodriguez ble meldt savnet den 9. november da hun ikke kom hjem til sin families hus sør i Frankrike.

Siden da har store politistyrker lett etter henne.

I dag ble hun funnet bakbundet i et bagasjerom av politiet i Offenburg, rett over grensa til Tyskland, skriver franske Le Parisien.

Stjal PC Rodriguez skal være i god behold, men er brakt til sykehus for å hvile ut.

15-åringen ble funnet etter at føreren av bilen, en 32 år gammel mann, ble observert av tysk politi i det han var i ferd med å stjele en PC fra et annet kjøretøy.

Mannen, som var etterlyst av politiet i forbindelse med kidnappingen av Rodriguez, forsøkte først å stikke av fra politiet i bil.

Etter å ha krasjet med en annen bil og påført føreren av denne alvorlige skader fortsatte han til fots før politiet fikk tatt ham.

Tidligere straffedømt 32-åringen er tidligere straffedømt for flere forhold i Frankrike, blant annet for seksuelle overgrep.

Ifølge en kilde som er innblandet i etterforskningen av saken slapp mannen ut av fengsel så sent som i september.

På en pressekonferanse uttalte aktor Robert Gelli de Nîmes at 32-åringen må møte foran domstolen lørdag.

- Han vil bli siktet for kidnapping, sier de Nîmes, som la til:

- Det er ingenting som tyder på at jenta er blitt utsatt for seksuelle overgrep.

Takket hjemstedet - Vi er så heldige. Noen ganger kan livet være barmhjertig, uttalte moren til 15-åringen stående sammen med sin mann.

Hun var tydelig rørt av de gode nyhetene.

Foreldrene hadde enda ikke hadde fått sjans til å snakke med datteren. Det vil mest sannsynlig skje i morgen.

- Jeg skal være lettet når jeg har henne tilbake i mine armer, la faren til før han takket de mer enn 1400 innbyggerne i deres hjemsted Barjac, i det franske departementet Gard, for deres deltakelse og engasjement med å finne datteren.

LETEMANNSKAPER: Forsvinningen satte i gang et stort apparat som lette landet over etter den 15 år gamle jenta. Foto: AFP / NTB Scanpix
LETEMANNSKAPER: Forsvinningen satte i gang et stort apparat som lette landet over etter den 15 år gamle jenta. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer