Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (15) savnet etter fest

Den 15 år gamle jenta dukket aldri opp til avtalt møte med sin mor fredag natt. Jenta forlot en fest i Florø klokka 20.55. Politiet har i løpet av kvelden fått to nye tips i saken, men står fortsatt uten spor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- I løpet av kvelden har vi fått inn tips fra to personer som har observert jenta på vei mot sentrum, sier 1.betjent Oddvar Træen ved Fjordane politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

Verdifulle

Han forteller at to hundepatruljer er i ferd med å finkjemme et område 1 kilometer fra Florø sentrum.

- Tipsene er verdifulle fordi vi i utgangspunktet forholdt oss til at jenta sist var sett på en fest i en privatbolig. To hundepatruljer har allerede sjekket ut området rundt denne boligen, sier Træen.

Han vil ta fortløpende stilling til om Røde Kors skal kalles inn i letearbeidet.

Den savnede jenta var fredag kveld sammen med en vennegjeng på en fest i et privathus i Krokane bydel, rundt to kilometer fra byens sentrum. Noen av vennene gikk hjem i 20.30 tiden, mens 15-åringen satt igjen sammen med to andre. De har forklart at hun gikk derfra klokken 20.55.

Dukket aldri opp

Ifølge en avtale skulle moren hente datteren i sentrum klokken 00.30, men der møte datteren aldri opp. Både mor og familie lette lørdag og søndag uten hell, og moren konktaktet politiet i går kveld. Formell savnet-melding ble levert i morges, og i ettermiddag gikk politiet ut med signalement og navn på radio.

- Vi har ingen teori om hva som kan ha skjedd. Vi håper fortsatt på å finne jenta i god behold, sier Træen, som ikke vil spekulere i om det kan ha skjedd noe kriminelt. Samtidig foretas nye avhør av vitner.

God psykisk form

15-åringen beskrives som pålitelig og i god psykisk form og politiet kjenner ikke til noen uoverenstemmelse med familien. Hun var iført en svart addidas-bukse med orange striper, grå jakke med glidelås eller boblejakke og kraftige sko da hun forsvant.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling