Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (15) solgte sex

Fem menn kjøpte. En er dømt til fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arendal (NTB): Ei 15 år gammel jente fra Sørlandet skal ha solgt sex til minst fem voksne menn. Én av mennene er dømt til fengsel i seks måneder.

Den 15 år gamle jenta kom i kontakt med den 29 år gamle mannen gjennom en chatteside på internett. Før de møttes for første gang, var premissene klare: Ønsket han sex med jenta, som akkurat hadde fylt 15 år, måtte han betale. Og det gjorde han, skriver Agderposten.

Mannen er nå dømt til et halvt års fengsel. I dommen fra Aust-Agder tingrett kommer det fram at jenta skal ha solgt sex til minst fem menn. Den 29 år gamle mannen er også dømt for utukt med ei 14 år gammel jente. Også denne jenta fikk betaling i form av en halv flaske vodka.

Tingretten mener mannen kynisk har utnyttet sin posisjon som en voksen person. I tillegg til fengselsstraffen, er mannen dømt til å betale hver av jentene 40.000 kroner i oppreisning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media