Jente (16) fryktes kidnappet

Ei 16 år gammel jente fryktes bortført etter at lillesøsteren i går ettermiddag mottok fortvilte telefoner og tekstmeldinger fra henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fortvilet, redd og angivelig innesperret på et rom mutters alene, varslet den 16 år gamle jenta ved hjelp av sin egen mobiltelefon lillesøsteren om at hun var blitt bortført og deretter holdt fanget på et ukjent sted.

Politiet ble kjapt koblet inn i saken, og med hjelp fra NetCom klarte de i går kveld å lokalisere bydelen i Oslo hvor jenta ringte fra. Seint i går kveld var hun fortsatt ikke kommet til rette.

Redd og fortvilet

- Jenta var fortvilet da vi pratet med henne over mobiltelefonen. Hun vet ikke hvem som står bak bortføringen, heller ikke noe om hvorfor hun er kidnappet, sa vaktleder Trond Røgeberg ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt i går kveld.

De sikret seg videotaper fra de to stedene jenta kan ha gått til for å handle. I tillegg ble jentas far, lillesøster og storebror avhørt for å kartlegge om de sitter inne med informasjon som kan bidra til at jenta blir funnet.

Marokkansk

Jenta som er av marokkansk opprinnelse, skal ha blitt bortført da hun gikk ut for å handle ved 15.30-tida i går ettermiddag. Familien syntes det var merkelig at jenta ikke kom hjem som avtalt. Men det var ikke før hun fikk varslet lillesøsteren familien for alvor fikk bange anelser. Det var jentas far som anmeldte frihetsberøvelsen til politiet.

Politiet etterforsket i går kveld forsvinningen som en kidnappingssak.

HANDLET: Politiet slo full alarm da de i går kveld fikk melding om en 16 år gammel var blitt kidnappet. Jenta skulle ut for handle da bortføringen skal ha funnet sted.