Jente (16) gikk av t-banen - skled på isen og omkom

Nær Kringsjå.

TRAGISK ULYKKE: 16-åringen skled på isen og falt ned på skinnegangen ved Holstein stasjon på Sognsvannbanen torsdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix.
TRAGISK ULYKKE: 16-åringen skled på isen og falt ned på skinnegangen ved Holstein stasjon på Sognsvannbanen torsdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Oslo opplyser ved 19.30-tiden at det var en 16 år gammel jente som omkom i en t-bane-ulykke nedenfor Kringsjå torsdag ettermiddag.

De pårørende er varslet

- Den tragiske ulykken skjedde i forbindelse med at jenta hadde gått av banen på Holstein stasjon nedenfor Kringsjå ved 16.15-tiden. Hun har kommet under en av vognene, trolig etter å ha sklidd på isen, opplyser operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Jenta var død da helsepersonell og politi kom til ulykkesstedet.

Ved 19.30-tiden var Havarikommisjonen for skinnegående transport i ferd med å avslutte sine undersøkelser på åstedet, og trafikken blir fortsatt erstattet med buss.

HAVARIKOMMISJONEN for skinnegående trafikk etterforsket åstedet for dødulykke utover torsdag kveld. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix.
HAVARIKOMMISJONEN for skinnegående trafikk etterforsket åstedet for dødulykke utover torsdag kveld. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix. Vis mer

Vognføreren ble tatt hånd om av helsepersonell, politi og arbeidsgiver.

Holstein er den tredje siste stasjonen i retning Sognsvann.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer