TROLIG DREPT: En jente (16), som har vært savnet siden tirsdag, ble i ettermiddag funnet død i skogen i Västerås i Sverige. En 16 år gammel gutt er pågrepet. Foto: Christian Örnberg/EXPRESSEN
TROLIG DREPT: En jente (16), som har vært savnet siden tirsdag, ble i ettermiddag funnet død i skogen i Västerås i Sverige. En 16 år gammel gutt er pågrepet. Foto: Christian Örnberg/EXPRESSENVis mer

Jente (16) trolig drept i Sverige

Liket funnet ved skole. Gutt (16) pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 16 år gammel jente er funnet død, trolig drept, i et skogsparti ved en skole i byen Västerås, vest for Stockholm.

En gutt (16) er pågrepet og mistenkt for ugjerningen, melder Expressen.se.

Jenta har vært savnet siden tirsdag ettermiddag.

- Vi hadde mistanke om at jenta var i området. En hundepatrulje fant kroppen i Råbyskogen ved 16-tida i dag, sier polititalsmann Börje Strömberg til avisa.

Strömberg bekrefter at det var skader på liket, men gir ingen ytterligere opplysninger om den pågrepne gutten. Han meldte seg selv for politiet i 14.30-tida, før liket ble funnet, men talsmannen vil ikke si om det var han som fortalte hvor kroppen lå.

- Det går jeg ikke inn på. Det er en ung gutt og han må avhøres varsomt, sier Strömberg, og legger til at de foreløpig ikke er har fått vite noe mulig motiv.

Politiet vil heller ikke opplyse om det finnes en kobling mellom gutten og jenta, eller om han har erkjent å forvoldt hennes død, melder Dagens Nyheter.

Krimteknikere undersøker i kveld funnstedet i Råbyskogen, melder Expressen.se.